Do-Vrij 09:00 - 17:00 06-14684038

Over mij

Rust Eerlijk Vertrouwen

 

Ik ben Gülcan Köse – Izci en ik ben geboren in 1974. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, twee zoons en één dochter. Mijn werk als voetreflextherapeut combineer ik met mijn werk als apothekersassistente in een groot ziekenhuis in Haarlem. Als apothekersassistente ben ik mij bewust van het belang van de hulp en mogelijkheden die de reguliere zorg biedt. In mijn werk vind ik het leuk om contact te hebben met mensen en hen van dienst te zijn. In 2011 ben ik begonnen met de opleiding Natuurgeneeskundige te Bloemendaal. Tijdens deze opleiding heb ik ervaren en geleerd dat ieder mens naast het lichaam ook uit een emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel deel bestaat. Al deze delen maken dat je bent wie je bent.

Tijdens de opleiding Natuurgeneeskundige heb ik kennis kunnen maken met de verschillende vormen van natuurgeneeskunde. De lichaamsgerichte therapieën en voornamelijk voetreflextherapie spraken me erg aan. Om deze reden ben ik mezelf gaan verdiepen in de voetreflextherapie. In 2020 heb ik mijn diploma voor de opleiding hbo Voetreflextherapie behaald. Tijdens mijn scriptie heb ik de onderwerpen slaapproblemen, acne, ziekte van Crohn en hoofdpijn behandeld.

Mijn visie als voetreflextherapeut is om mensen inzicht te geven in hun eigen leven, zodat ze met hun eigen kracht om kunnen gaan met hun problemen en daarbij oplossingen kunnen bedenken. Ik geloof dat dit zal helpen om hun balans in hun leven terug te vinden.
Heb je vragen of ben je nieuwsgierig en wil je een afspraak maken?
Neem dan gerust contact op met mij.